Keskustan kansanedustaja Jouni Ovaska iloitsee eduskunnan budjettimietinnöstä: Hämeenkyrön Maisematie laitetaan kuntoon!

10.12.2021

|

Eduskunnan valtiovarainvaliokunta on tänään julkaissut valtion vuoden 2022 budjettia käsittelevän mietintönsä. Sen myötä julkiseksi tulivat myös eduskunnan jakovaroista eli ns. joululahjarahoista tukea saavat kohteet. Vuonna 2022 jakovaran kokonaissumma on noin 40 miljoonaa euroa.

Hämeenkyröläislähtöinen kansanedustaja Jouni Ovaska kertoo, että tuettavien kohteiden joukossa on myös Hämeenkyrön Maisematie (Ahrola-Mihari, 620 000 euroa). Kansanedustaja Ovaska teki syksyllä talousarvioaloitteen tien perusparannuksesta.

  • Tänä vuonna joulupukki tulikin jo hyvissä ajoin! Saamme kuntoon tien, joka on surkeassa kunnossa. Reikien paikkaukset eivät enää ole auttaneet.
  • Maisematie on vilkkaasti liikennöity, ja sen varrella on paljon asutusta ja elinkeinonharjoittajia sekä koulu. Toivon, että peruskorjauksessa parannetaan myös liikenneturvallisuutta.
  • Olen kiitollinen kyröläisille, jotka ovat olleet yhteydessä asian tiimoilta. Samoin kollegoille, jotka ovat ymmärtäneet tarpeemme, Ovaska toteaa.

Toisena iloisena uutisena Ovaska kertoo Seitsemisen Teerilammen virkistyskalastuskohteelle myönnetyn 100 000 euron rahoituksen.

  • Neuvottelut onnistuivat! Korona-aika on osoittanut meille sen, mikä merkitys luontokohteilla on. On pidettävä huolta siitä, että kohteet ovat kunnossa ja houkuttelevat kävijöitä myös jatkossa, Ovaska painottaa.

Ovaska myöntää, että työ hallituspuolueen kansanedustajana ei tällä kaudella ole ollut todellakaan helppoa, mutta tällaisina päivinä kova työ palkitaan.

  • Oppositiosta on helppo huudella, mutta kyllä se vain on hallitus, jossa asioita saa eteenpäin. Vaikka työ ei aina ole helppoa, asioiden eteneminen palkitsee, Ovaska päättää.