Keskustan Ovaska: Legendaariselle urheilupaikalle nousee perinteiden arvoinen kokonaisuus

25.2.2021

|

Tampereen kaupunki käynnisti kesällä 2020 Hakametsä Sport Campus -alueen kehittämiseen tähtäävän suunnittelukilpailun. Sen tavoitteena oli löytää ja valita taloudellisesti ja toiminnallisesti sopiva konseptisuunnitelma sekä toteuttaja Hakametsän alueelle sijoittuvaan uudenlaiseen liikunnan ja urheilun keskittymään.

Suunnittelukilpailun voittajaksi valittiin tuomariston kokouksessa 10.2.2021 Peab Oy ja YH Kodit Oy ehdotuksellaan Hakamettä – ihan paras reenipaikka. Tulos julkaistiin tänään.

Tuomariryhmän jäsen, Tampereen kaupunginvaltuutettu ja Pirkanmaan kansanedustaja Jouni Ovaska hehkuttaa kilpailun voittajaa.

  • Voittajaratkaisu täyttää hyvällä tavalla kilpailun tavoitteet ja arvosteluperusteet. Hakamettä – ihan paras reenipaikka, on huolellinen ja laadukas suunnitelma, joka mahdollistaa kattavat olosuhteet urheilulle ja liikunnalle sekä niitä tukeville palveluille ja toiminnoille, Ovaska toteaa.

Ovaska on tyytyväinen, että perinteikäs urheilupaikka säilyy sellaisena myös tulevaisuudessa.  

  • On erittäin hienoa, että legendaariselle urheilupaikalle rakentuu toimiva kokonaisuus, joka palvelee kaupunkilaisten tarpeita vuosikymmenten ajan, Ovaska päättää.

Kilpailun tuomaristo suosittelee, että alueen suunnittelua ja kehittämistä jatketaan voittaneen ehdotuksen ja Tampereen kaupungin tavoitteiden mukaisesti. Jatkosuunnittelu ja kehittäminen tehdään kilpailun voittajan ja Tampereen kaupungin yhteistyönä.