Tampereen Keskusta asetti kansanedustaja Ovaskan pormestariehdokkaaksi yksimielisesti

9.12.2020

|

Tampereen pormestarikisa sai vauhtia, kun keskustan kunnallisjärjestö asetti Jouni Ovaskan pormestariehdokkaakseen maanantai-iltana pidetyssä kokouksessaan. Kunnallisjärjestö tuki Ovaskan ehdokkuutta yksimielisesti. Edellisissä kunnallisvaaleissa keskustalla ei ollut Tampereella omaa pormestariehdokasta.

Kaupunginvaltuutettu Ovaska kertoo, että Tampere on hänelle rakas kotikaupunki.

  • Tampere on maailman paras kaupunki. Se on ihmisen kokoinen, kasvava ja elinvoimainen. Haluan tehdä töitä kotikaupunkimme eteen nyt ja huomenna, Ovaska kertoo.

Ovaska julkisti ehdokkuutensa tänään aamupäivällä pidetyssä tiedotustilaisuudessa. Hän kuvasi tamperelaisuutta ennen kaikkea tunteeksi.

  • Minulle tamperelaisuus on tunne. Se on tunne yhteisöllisyydestä, joka syntyy viihtyisästä ympäristöstä, ihmisistä ja monipuolisesti kulttuuritarjonnasta. Se on tunne turvallisuudesta, siitä, että on työtä, koulutusta ja palveluita. Ja lopulta se on tunne toivosta. Tunne siitä, että huomenna asiat ovat paremmin kuin tänään, Ovaska painottaa.
  • Paremman huomisen rakentamiseksi Tampereen on jatkossakin kyettävä lisäämään vetovoimaansa. Haluan, että olemme yritysmyönteinen kaupunki ja tarjoamme yrityksille vakaan ja kasvua tukevan toimintaympäristön.

Ovaskan mukaan kasvava kaupunki tuo haasteita ja investointipainetta, mutta hän uskoo että monipuolisella asuntotuotannolla ja kestävillä liikenneratkaisuilla edesautetaan asukkaiden viihtyisyyttä.

Pormestariohjelmansa Ovaska julkaisee alkuvuodesta 2021.