Tamperelaisseuroille yli 300 000 euroa tukea

21.4.2022

|

Tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen on myöntänyt yli 4,6 miljoonaa euroa liikunta- ja urheiluseuroille seuratoiminnan kehittämiseen. Tämän vuoden hankkeissa on vahvasti edustettuna nuorten drop outin vähentäminen. Kansanedustaja Jouni Ovaska on tyytyväinen myönnettyihin avustuksiin.

  • Pitkän etätyö- ja opiskelujakson jälkeen on selvää, että nuorten syrjäytyminen on todellinen uhka. Nyt myönnetyillä avustuksilla ehkäistään juuri tätä ongelmaa, Ovaska huomauttaa.

Pirkanmaalaisille seuroille potista kertyi lähes 600 000 euroa, josta Tampereelle yli puolet. Tamperelaisseurat keräsivät yhteensä yli 330 000 euroa tukea toiminnan kehittämiseen. Tuki jakautui 24 liikunta- ja urheiluseuralle.

  • Hienoa, että tamperelaisseurat ovat hakeneet avustuksia näin aktiivisesti. Tämä kertoo kaupunkimme vireästä seuratoiminnasta, kaupunginvaltuutettu Ovaska iloitsee.

Seuratoiminnan kehittämistuki on vuosittain marraskuussa haettava avustus, joka on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuoliseen organisoidun liikunnan kehittämiseen.